Hoe een ontruimingsbedrijf helpt bij een echtscheiding

Een emotionele plek

Uw woning is de plek waar u met uw ex-partner jarenlang veel herinneringen opgebouwd heeft. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na de echtscheiding niet meer in het huis wilt blijven wonen. Dan wilt u ergens anders beginnen met een frisse start. Maar wat doet u nu met het huis, en de spullen waar zoveel herinneringen aan verbonden zitten? Een ontruimingsbedrijf biedt bij een echtscheiding een uitkomst.

Hulp en ondersteuning van het ontruimingsbedrijf

Wanneer u gaat scheiden, is het altijd verstandig om daar hulp bij in te schakelen. Dan denkt u natuurlijk in eerste instantie aan een echtscheidingsadvocaat. Maar ook een ontruimingsbedrijf biedt hulp tijdens deze periode. Dan kan op verschillende manieren. Wilt u helemaal niet meer in de woning komen? Dan scheidt het ontruimingsbedrijf zo goed mogelijk de spullen die nog bruikbaar zijn. Die worden dan gedoneerd aan goede doelen. De spullen waar niets meer mee gedaan kunnen worden, gaan naar de afvalverwerker. Wanneer ze persoonlijke spullen tegenkomen, bewaren ze die voor u. U kunt uiteraard ook zelf de spullen scheiden, en de rest aan het ontruimingsbedrijf overlaten. Zij brengen ze dan naar de juiste plekken.

Zo gaat de woningontruiming in zijn werk

Het ontruimingsbedrijf zal natuurlijk nooit een beslissing nemen over wat er met uw spullen gebeurd. Zij brengen de inboedel enkel naar de plek waar het naartoe moet: uw nieuwe huis of het nieuwe huis van uw ex, de kringloop, het goede doel of naar de afvalverwerker. Wanneer u dat wilt, doen ze nog een ronde door het huis en zorgen ze ervoor dat het bezemschoon achterblijft. Zelfs bij de administratieve afwikkeling van de woning kan het ontruimingsbedrijf uitkomst bieden. Dan hoeft u er helemaal niet meer naar om te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *