Op zoek naar een incasso bureau?

Heeft u last van wanbetalers om diverse redenen. Dan wordt het tijd om een incasso bureau in te schakelen deze zorgt ervoor dat u u geldt weer terug krijgt en zodra dit niet het geval gaat de no cure no pay regeling in. In de volgende blog gaat u lezen over incasso bureaus in Nederland en wat voor een services ze bieden.

Incasso met meerderen betrokken partijen

Als het om achterstallige betalingen gaat waar meerderen partijen bij betrokken zijn, dan kan dit vaak erg lastig zijn om op te lossen. Daarom helpen veel incasso bureaus ook als er meerderen partijen bij betrokken zijn. Vaak kan dit ook deskundig en professioneel worden opgelost wel duren deze zaken wel wat langer omdat er vaak meer zaken meespelen dan een éénzijdige wanbetaler.

Woning incasso

Heeft u een pand waar u huurders in heeft zitten die niet willen betalen dan is het vaak verstandig om te zorgen dat er gelijk een professioneel bij komt om de situatie te evalueren. Voordat er echt actie ondernomen zal worden is er eerst een goed gesprek tussen u en de advocaat om de situatie in te schatten en te kijken op welke manier je de situatie gaat benaderen.

Het proces

Als de tegen partij zijn kansen heeft gehad om te betalen of het pand te verlaten en dit niet gebeurt komen wij in actie. Als eerst laat u merken dat er een advocaat is ingehuurd en als deze dreiging nog niet aankomt is het tijd voor juridische actie. We zullen als eerst een ontruimingsactie brief opsturen waarop een laatste vertrek datum opstaat als dit niet lukt schakelen we of een deurwaarder of de politie in. Wilt u meer informatie over dit onderwerp ga dan naar deze website, stel vragen en vind de informatie die u zoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *