Een mooie prijs

Er zijn veel bedrijven die te koop staan of nog te koop gezet gaan worden. Dit kan diverse oorzaken hebben. Een ondernemer of eigenaar wil bijvoorbeeld liever ergens in loondienst gaan werken. Of iemand wil een bedrijf in een andere richting. Ook zijn er genoeg mensen die emigreren of ze gaan lekker met pensioen. Sommige bedrijven kunnen nu eenmaal niet overgezet worden naar het buitenland. Werkt u met uw bedrijf vanuit huis, dan kan dit in veel gevallen wel. Wilt u een bedrijf overnemen, dan komt er veel bij kijken. Dat hangt ook af van het soort bedrijf wat u wilt hebben. Heeft u al nagedacht over de prijs? Is het een gangbare prijs die geboden wordt? Een advocaat kan voor u de juiste prijs bepalen.

Een perfecte sfeer

Het is voor iedereen het beste als de sfeer in een bedrijf goed is. Mensen brengen er soms veel uren door en de productie blijft goed of kan verbeteren. Bij kleinere bedrijven zijn houders van aandelen vaak ook baas of directeur volgens de statuten. Hierdoor ontstaan soms discussies over het te voeren beleid. Ook over het naleven van een overeenkomst van houders in aandelen zijn soms discussies. Dit alles kan ook gelden voor het vaststellen van rechten op bepaalde winsten. Dit zijn lastige zaken waar alle denkbare kennis voor nodig is. Deze punten horen meestal thuis in het recht van een onderneming. Het is voor de voortgang van uw bedrijf van belang dat alles snel is geregeld.

Zeer lage kosten

Het advies wat u eerst krijgt is geheel vrijblijvend. Zo kan een advocaat u ook bijvoorbeeld helpen met een uitkoop. Dit houdt in dat iemands rechten als deelhebber worden vrijgekocht. Een deelhebber is iemand die voor een deel ergens bezitter van is. Bekijk hier op http://www.rechtnet.nl meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *